Sunday, May 20, 2012

CONTOH SURAT KEBENARAN PENJAGA


......................................................
......................................................
......................................................                                                      Tarikh : ………..……………...
Guru Besar
Sk....................................................

KEBENARAN IBU / BAPA PENJAGA

Saya ...................................................... *ibu / bapa penjaga kepada ...................................................... dari Tahun ...................................................... * MEMBENARKAN / TIDAK MEMBENARKAN *anak / anak jagaan saya menyertai .......................................................

2.         Saya memahami bahawa segala langkah pengawasan dan keselamatan sewajarnya telah diambil oleh pihak sekolah. Oleh yang demikian, saya mengakui bahawa pihak sekolah tidak bertanggungjawab atas apa-apa kejadian atau kemalangan yang berlaku sepanjang kegiatan tersebut, bukan disebabkan oleh kelalaian guru yang bertugas.


3.         Saya bersetuju memberi kebenaran kepada pihak sekolah atau guru yang bertugas menurunkan tandatangan bagi pihak saya, sekiranya anak / anak jagaan saya memerlukan rawatan kecemasan.


Sekian, terima kasih.


Yang benar,


......................................................
T/tangan Ibu bapa / Penjaga

Nama    ……………………………..
No. KP ……………………………..
Tel.       ........................................


* potong yang tidak berkenaan

Penafian : Pihak  kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan 
yang dialami kerana menggunakan maklumat di dalam laman ini, maklumat lanjut sila rujuk dan dapatkan nasihat pakar pengamal perundangan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...